preloader
blog-image

Dabas iedvesma

  •  814    
  •  2    
  •  3    
  • Author : Matt & Enrico Channeling   
  • Published :
Iedvesmo citu tā.... Iedmesmo citu līdz sirds dziļumiem.
Vai tu esi kādreis tantiņai kas ubago uz ielas, ielūkojies acīs, un redzot viņas seju, ar krunkām, pušumiem, ielūkojoies acīs viņu dvēselē, redzot... To mazo dievišķo gaismu kas ir mūsos ikātrā... Ielūkojies tā ka tu sajūti ka tev ir žēl, ka tev sirds savelkās samežģās, bet tu nepretojies un tāpātās, spēj dot roku, neatkarīgi no domām, neatkarīgi no uzskatiem, un palīdzēt šai dvēselei... Ja mēs savā dzīvē spēt kaut vismaz 1 cilvēku sirds dziļumos iedvesmot tā... ka arī tu palīdzot sajūti šo dievišķo gaismu kas uzplaiksn sirdī, un liek tev asarām tecēt... Tā ka dodot tos nieka 5 euro lai šim cilvēkam vismaz šodien būtu ko ēst, bet dodot tev notek asara... Dot neprasot, dāvāt nesagaidot, bet dot tikai lai šinī brīdī sajustu šo sirsnības iedvesmu gan arī dāvāto citiem, lai citi sajustu šo dievišķo, šo skaisto esamību. Par pateicību ka esi, un ka palīdzi... Tā ir tā mazā cilvēcība, tā mazā cilvēku dievišķā gaisma kuru ikviens sajūtot beidzot sāks saprast kas mēs īsti esam, no kādas spožas mīlošas gaismas veidoti... Un ja tev izdodas kaut vienu reizi dzīvē to sajust. vai dāvāt kādam tu zini ka tava dzīve netika neviena brīdī izniekota!
Gan pienāks tā diena kad cilvēki novilks maskas, gan pienāks tā diena kad cilvēki noliks zāģus un lāpstas, gan pienāks tā diena kad cilvēki iznāks no mājām, un ielūkosies vai beidzot pastīsies ka ik rītu, ik dienu, ik mirkli, daba, dzīvnieki, saule, un dzīve sniedz mums milzīgu dzīves iedvesmu... Milzīgu skaistumu lai mēs sajustu beidzot to dievišķo daļu kas mēs esam...
Sajūti to mazo sirsnību ko mums dzīve dāvā un ļauj tai būt! Un ļauj tai starot! Ļauj sev iemirdzēt dzīves skaistumā un sirsnībā sajūtot to kas tu patiesībā esi!

  I like it

We like it ( 3 )


Add your comment: