2 : en Enerģija caur plaukstām / Art of peace

2 : en
Enerģija caur plaukstām

Man kārtējais svaigais sapnis. 

Absolūti nereāla sajūta, bet saprotu, ka laikam astrāli cītīgi stra\'dāju ar sevi un apgūstu prasmes, šoreiz sižets ar nemainīgiem dalībniekiem- tiem pašiem visiem mēs :D

Tātad esam visi vienā telpā, ir diezgan tumšs, komunikācija īsti ennotiek, tikai kādam ik pa laikam kādi teikumi, sajūtas. Itkā visi būtu tādā kā meditācijā, kā transā, bet skaidrs, ka visiem  kanāli vaļā. 

Neviena būtne caur mums nerunā, viss ir sajūtās, katrs kaut ko sajūt, saprot. Un es jūtu, līdzīgi, kā Matīss rakstīja vienā savā sapnī- no plaukstām tādu kā magnētisko lauku, kas vietām pastiprinās, tad vājāks vai atslēdzas. To es centos saprast, vadot plaukstas virs sava ķermeņa. Vietām bija sajūta, ka burtiski plaukstās muskuļi tā kā krampī aiziet, no tā cik spēcīga enerģija jūtama, vietām tiešām sajūta, ka viss izslēdzas.

Man blakus ir vairākas sievietes, viena reizi pa reizei man pārbrauc pāri galvai un smaida. Reizēm kāds saka, aizver kanālu, atver kanālu, to es darīju un trenējos. Un tad man daudz reižu bija tā ieelpa /izelpa , kura bija reizē sajūtot ar plaukstu uz pulsāciju- nu tāda, kad strauji ieraujas gaiss, itkā plaušās pašas veiktu tās muskuļu saraušanās, un tad gaiss tā savādāk pie izelpas izplūst. Un nevar teikt , ka tā vispār bija elpa- enerģija ienāca, enerģija izgāja. 

Ar plaukstu taustoties  pa saules pinumu sajutu ļoti izteiktu pulsāciju. Viena sieviete paskatās uz mani un saka- jā, Man viņa arī ir turpat. Ko tas nozīmēja, es nezinu :D 

Dzirdu telpā skaņu vibrējošu, un saku- te kāds skan šādi- un sāku izdziedāt šo toni, citi arī pievienojas. Daži dalībnieki joprojām ir tādā kā transa stāvoklī, tikai sēž, neko nerunā, kaut kāds process noteik, daži komentē savas sajūtas, daži komentē citu sajūtas :D 

Kad pamodos, es pifiksēju, ka īstenībā mana plauksta bija tieši uz saules pinuma un ļoti jutīga, likās , ka jūtu vēl šīs visas magnētiski pulsējošās enerģijas.

Baigi interesanti. UN labākais, ka sapnī atrados tieši tajā vietā, kur faktiski gulēju, plus pamostoties bija tāda ātra pārslēgšanās, hops- esmu atpakaļ, bet zinu, ka astrāli biju tajā pašā vietā ar kaudzi cilvēku, kopības sajūta kā nekur. Kaut kur prātā pavīd sajūta- ka kopīgs čanelings visiem uzreiz, bet tas čanelings vairāk - izjust viens otra enerģijas.

Agnese Odenix       Sapņi

We like it ( 6 )

Add your comment:

New Comments

Matt & Enrico Channeling: Visums nedaudz vel stridas par datumiem un adresi. Read more...

Gatis Bērziņš: Read more...

Velta: Tiekamies draudzīgām sarunām, pārrunām, kopā būšanai. Read more...

Čuvaks: Ši dziesma pieskaņojas https://youtu.be/uYIa_iHVxws Read more...

Čuvaks: Dziedam https://youtu.be/IALE3blCafw Read more...

>